Bestill på nett
og hent selv på gården

 

Årets gjess er nå klare for utlevering. Våre produkter av Smaalensgås forhåndsbestiller du her på nettsiden og henter selv på gårdene. Vi opplever stor pågang, så det kan vær lurt å legge inn din bestilling så raskt som mulig, slik at vi kan reservere til deg!

I år henter du de forhåndsbestilte varene dine på Taraldrud Gård i Marker. Gårdsutsalg på Taraldrud er åpent fra 11 - 15 hver lørdag frem mot jul. Her får du i tillegg til hele gjess, kjøpt stykningsdeler av gås og egenproduserte håndverksøl fra Taraldrud Gårdsbryggeri.

 

Skulle det ikke passe å hente dine forhåndsbestilte varer i gårdutsalgets åpningstider, kan du avtale å hente varene dine i hentebua på gården. Forhåndsbetal med vipps og hent når det måtte passe deg. Hentebua er selvbetjent og alltid åpen!

 

Og du, årets gåsesesong har vært litt annerledes. Les mer om 2021 sesongen her

Hel gås

Hel gås leveres som helt slakt, med en slaktevekt på mellom 3,0 – 5,5 kg. De hele gjessene leveres ribbet, vakuumpakket og ferdig klar til å putte i ovnen. Hjerte, lever, hals og krås er pakket i en pose, og ligger inni skroget. 

Pris per kg hel gås: 260,- ink mva.

Stykningsdeler

I 2021 sesongen har vi bryst, lår, klubber, vinger, skrog, krås, hals, hjerte, fett og lever tilgjengelig. Bryst og lår selges enkeltvis. De øvrige stykningsdelene pakkes sammen i naturlige pakkestørrelser, med varierende vekter per pakke. Mer info om stykningsdeler finner du her

Ønsker du å kjøpe stykningsdeler? Send oss en forespørsel under, så kontakter vi deg!

Bestill her

Legg inn din bestilling i skjemaet under, så kontakter vi deg når det er klart for henting. Velg samtidig om du ønsker liten, medium eller stor gås, så skal vi forsøke å etterkomme ditt ønske.

arrow&v
Jeg ønsker stykningsdeler:
Henting:

Takk for at du sendte inn!

I butikk

Matfatet Ørje

I år vil det være mulig å få kjøpt våre produkter hos Matfatet Ørje. Fra og med 27.november 2021 er utsalget på plass i Storgata 37 på Ørje. I sommersesongen er det i tillegg sesongåpent utsalg nede ved slusene på Ørje. Legg turen innom hvis du har veien forbi Ørje.

 

Les mer om butikken og åpningstidene på www.matfatetorje.no

Markeder & REKO

Vi deltar innimellom på ulike markeder og REKO utleveringer når det er sesong for gås. Følg med på våre Facebook sider for oppdateringer på når du kan treffe oss. 

Smaalensgås på
din restaurant?

Vi leverer hvert år til mange restauranter i Østfold, Oslo og omegn. Ønsker du også å servere Smaalensgås på din restaurant? Send oss en forespørsel så kontakter vi deg. 

Logo_på_grå_firkant.jpg