Kun_gåsa.png

Kjøp gås rett fra oss stolte bønder

- bestill her og hent hjemme på gården vår

Årets gjess sendes til slakt i løpet av september måned. Vi opplever stor pågang, så det kan vær lurt å legge inn din bestilling så raskt som mulig, slik at vi kan reservere til deg!

I år henter du de forhåndsbestilte varene dine på Taraldrud Gård i Marker. Gårdsutsalg på Taraldrud er åpent fra 11 - 15 hver lørdag utover høsten. Her får du i tillegg til hele gjess kjøpt stykningsdeler av gås og egenproduserte håndverksøl fra Taraldrud Gårdsbryggeri.

 

Skulle det ikke passe å hente dine forhåndsbestilte varer i gårdutsalgets åpningstider, kan du avtale å hente varene dine i hentebua på gården. Forhåndsbetal med vipps og hent når det måtte passe deg. Hentebua er selvbetjent og alltid åpen!

 

Og du, årets gåsesesong har vært litt annerledes. Les mer om 2021 sesongen her

 

Hel gås

Hel gås leveres som helt slakt, med en slaktevekt på mellom 3,0 – 5,5 kg. De hele gjessene leveres ribbet, vakuumpakket og ferdig klar til å putte i ovnen. Hjerte, lever, hals og krås er pakket i en pose, og ligger inni skroget. 

Pris per kg: 260,- ink mva ved henting selv etter avtale.  

Stykningsdeler

I 2021 sesongen har vi bryst, lår, klubber, vinger, skrog, krås, hals, hjerte, fett og lever tilgjengelig. Bryst og lår selges enkeltvis. De øvrige stykningsdelene pakkes sammen i naturlige pakkestørrelser, med varierende vekter per pakke. Mer info om stykningsdeler finner du her

Ønsker du å kjøpe stykningsdeler? Send oss en forespørsel under, så kontakter vi deg!

 

Bestill her

Legg inn din bestilling i skjemaet under, så kontakter vi deg når det er klart for henting. 

Velg samtidig om du ønsker liten, medium eller stor gås, så skal vi forsøke å etterkomme ditt ønske.

arrow&v
Jeg ønsker stykningsdeler:
Henting:

Takk for bestillingen din!

Smaalensgås på din restaurant?

Vi leverer hvert år til mange restauranter i Østfold, Oslo og omegn. Ønsker du også å servere Smaalensgås på din restaurant? Send oss en forespørsel, så kontakter vi deg.

Logo_på_grå_firkant.jpg