top of page
GÅSEVINGER
- sprøe og fantastiske på smak
Du trenger:
Gåsevinger
Gåsefett
Havsalt
Pepper
1-2 fedd hvitløk
evnt. andre krydder etter eget ønske
Slik gjør du det:
Salt vingene godt. Legg vingene sammen med gåsefett i en ildfast form med lokk, og bak dem i ovnen på 100 grader i ca. 1-2 timer.
Ta de ferdig bakte vingene ut av det varme fettet, og avkjøl dem på rist. Varm opp ovnen til 220 °C. Legg vingene i ovnen i noen minutter til de har blitt brune og fine.
Serveringsforslag:
Server dem på tapasbordet sammen med f.eks en dipsaus med revet eple, hvitløk, salt, pepper og litt finhakket persille.
Riv eplet med skallet på. Bland eple og finhakket hvitløk sammen med lettrømme. Smak til med salt og pepper. Pynt gjerne med finhakket persille.
Flere oppskrifter
bottom of page