top of page

VARMRØKT GÅSEBRYST

Varmrøkt gåsebryst lager du enkelt selv i en liten Abu røkovn eller ved hjelp av røykspon på grillen. Perfekt til en forrett eller i salaten!

Du trenger:

200 gram gåsebryst

Salt 

Pepper

Røde epler

Salat

Valnøtter

Balsamico

Olivenolje

Sitron

Honning

 

Slik gjør du det:

Rut skinnet på gåsebrystet. Pepre og salte.

Legg gåsebrystet på en rist i en røykovn. Kjøttet er ferdig når kjøttsaften begynner å piple ut. Etter ca 10 minutter. La kjøttet hvile i minimum 10 minutter. Skjær tynne skiver. 

Serveringstips:

Serveres i en sprø salat med epler og hakkede valnøtter. 

Toppes med en vinagrette av balsamico, honning, sitron og olivenolje. 

Flere oppskrifter

Logo_på_grå_firkant.jpg
bottom of page