SPRØ GÅS + SPRØ SALAT
= VÅR NYE FAVORITT
Deilig sprø gås sammen med en frisk og sprø salt. Toppet med asiatiske smaker. Dette ble raskt vår nye lettvinte favoritt. Har du ferdig confitert gås stående, lager du dette på 15 minutter.
Du trenger:
Confitert gås
blandet salat
1 spisspaprika
2 ss soya saus
1 ts sukker
½ agurk
½ vårløk
1 ts sesamfrø
Dressing:
2 ss hoisin saus
1 ss olivenolje
1 ss soyasaus
Saften en en lime
Slik gjør du det:
Lag confiterte gåselår på vanlig måte. Bland sammen soyasaus og sukker og pensle de ferdige confiterte gåselårene med blandingen. Varm opp stekeovnen til 220 grader og stek lårene i 10 minutter til skinnet blir helt sprøtt. Plukk gåsekjøttet av beinet.
Mens kjøttet varmes lager du salaten ferdig. Bruk blandet salat, strimlet agurk, vårløk og spisspaprika i et stort serveringsfat.
Dressingen blander du sammen av hoisin saus, soyasaus, olivenolje og lime.
Topp salaten med det ferdige gåsekjøttet, hell dressingen over. Topp det hele med sesamfrø.