top of page
SPRØ GÅS
Har du ferdig confitert gås klar, er veien kort til å trylle fram en kjapp og fantastisk sprø gås til middag!
Du trenger:
Confitert gås
2 ss soya saus
1 ts sukker
3 gulrøtter
½ agurk
½ vårløk
1 glass hoisin saus
Sesamfrø
Ferdige crispy duck pannekaker. Små tortillalefser kan også duge.
Slik gjør du det:
Lag confiterte gåselår på vanlig måte. Bland sammen soyasaus og sukker og pensle de ferdige confiterte gåselårene med blandingen. Varm opp stekeovnen til 220 grader og stek lårene til skinnet blir helt sprøtt. Plukk gåsekjøttet av beinet.
Smør en pannekake med hoisin saus, topp med gåsekjøtt, agurk og vårløk. Strø sesmfrø over.
Rull sammen og nyt!
Flere oppskrifter
bottom of page